top of page

Rugsėjis - Alzheimerio mėnuo

Kviečiu į kvėpavimo kursą "Emocinis balansas"


Kai esame pusiausvyroje, mes atsparūs stresui, gyvenimo iššūkiams, galime geriau pasirūpinti ne tik savimi, bet ir sergančiuoju!


Šis unikalus kursas skirtas visiems, kurie prižiūri alzheimeriu ir kitomis demencijos formomis sergančius asmenis.


Kursas suteiks jums teorines ir praktines žinias, kaip optimizuoti savo kasdieninio kvėpavimo įpročius ir pasirūpinti savo fizine bei emocine sveikata.


Galimi pokyčiai po šio kurso: didesnis atsparumas stresui; geresnė koncentracija; padidėjęs energijos lygis; pagerėjusi miego kokybė; pagerėjusi kraujotaka ir medžiagų apykaita; pagerėjęs virškinimas.


Kursas vyks: nuotoliniu būdu ir gyvai (4 kartus)


Nuotoliniai susitikimai: 3 paskaitos (kas savaitę). Kiekvienas iš 3-jų susitikimų bus skirtas kvėpavimo teorijai ir praktikai. Visų susitikimų metu išmoksite naujų kvėpavimo praktikų, kurios taps jūsų asmeniniais namų darbais iki kitos paskaitos. Rugsėjo 4 d., 11 d. ir 18 d. 19:00 val.


Gyvas susitikimas: paskutinio, ketvirto susitikimo metu, kartu patirsime vienus seniausių ir efektyviausių savęs gydymo įrankių – sąmoningą kvėpavimą ir Gongų garsą. Šis unikalus duetas – tikra atgaiva kūnui ir protui. Rugsėjo 20 d. 19:00 val. "Laumžirgių žemė/Dragonfly land" ASHTAR HALL salė.


Kursą veda

Šarūnas Žagaras - sertifikuotas kvėpavimo terapijos instruktorius, jogos mokytojas, masažo meistras ir Kambo praktikas.


Gongų sesiją veda

Rima Lavrinovič - sertifikuota garso terapijos praktikė, dula ir jogos mokytoja.


Registracija:


Norėdami dalyvauti, užpildykite registracijos formą [https://bit.ly/kvepavimo_kursas] ir sulaukite patvirtinimo kartu su prisijungimo nuoroda į nuotolinius susitikimus.


Partneriai - asociacija „Demencija Lietuvoje“ ir „Innovative Care Of Dementia".


Kursas nemokamas!

16 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Higiena

bottom of page